el-arrojo

búsqueda manifiesto enlaces yambrientos versión imprimir home

 

verbaliza! [1]


::grupo arruga::

“Nosotros como buena secta queremos unir tu deseo con la capacitación personal universal. Practicamos ritos diabólicos mordidos en la cabeza. Enfermos mentales, de eso que deseamos todos un día concreto, salimos de boca para río todos dormidos juntos. Cuatro personas desean perpetrar injusticias globales. Verbaliza con amor y frío temblor en nuestros resonantes latidos insonoros. Ecoa”

¡Desitgeu, desitgeu!. Vivim en la societat del desig, dels desitjos que venen de fora, les grans i pudents corporacions us esmicolen cada dia una i mil vegades amb allò que teniu que desitjar. Intoxicació informativa i desig. Però, ¿i els vostres desitjos? Els vostres desitjos més interns, els desitjos de les vostres cèl•lules, ¿On estan? ¿Els heu anul•lat? ¿o pot ser que us espantin i per això preferiu pensar que són irrealitzables i ofegar-los en el silenci?

L’església Verbalitza està aquí per treure a la llum aquests desitjos, per que reverberin en la laringe i surtin expedits a l’univers. L’univers ajudarà a que aquests desitjos es materialitzin, si són purs. El ritual Verbalitza ajudarà a purificar-los ja que, amb els desitjos, sempre es corre el risc de què es compleixin i es tornin una tortura pel desitjant, (per aclariments sobre aquest tema en particular preguntar al rei Midas).

Segons la literatura desideratística, el 85% de la gent que verbalitza un desig que considera vertaderament significatiu, l’arriba a fer realitat. L’explicació més acceptada actualment de per què això és així, diu que al “llençar” un desig a la Realitat, l’energia de l’univers l’absorbeix i comença a confabular de mica en mica per tal que es compleixi.

Basant-se en aquest fet (d’altra banda evident i incontestable per a qualsevol bon observador d’allò que l’envolta), l’any 1985, el Gran Mestre Gurú Gurmavol, va fundar Verbalitza, organització destinada a ajudar a la gent a aconseguir el que més íntimament desitgen. Amb més de 7.800 socis i col•laboradors (dades de 2006) i 12 centres de verbalització escampats per tot el món, aquesta serà la primera vegada que es presentarà a Barcelona.

A Verbalitza som conscients que el simple fet de verbalitzar un desig, és a dir, de dir-lo en veu alta —ja sigui a soles o no, però sempre en un estat mental alhora de relaxació i concentració—, té els efectes que verbalitzant-lo segons el nostre ritual, però alhora sabem com d’importants són les maneres i les formes a l’hora de fer arribar el nostre missatge als altres y que la densificació desiderativa actua como l’aglutinació de massa gravitatòria.

 

continúa [1] [2]
[volver al index]